Inredningstrender hösten 2013

Hösten är här och det börjar klia i fingrarna att förändra lite i hemmet och få en mer höstig känsla även på inredningen.

kök

En fortsatt trend i höst är att skapa en unik inredning med känsla och historia. Mixa gärna gammalt och nytt med personliga saker så som foton, tavlor och reseattiraljer. Det viktiga är att skapa en personlig stil som visar vem du är.

Ett rum som hamnat mycket i fokus för höstens trender är köket. Det är i köket vi gör mycket av våra sysslor på dagarna och det är ofta där man som familj umgås och är. Försök därför att skapa en skön känsla i köket och satsa på små inredningsdetaljer som kan stå framme och visa just din stil. Vi har hittat en webbshop vi vill berätta om som heter frökenfräken.se. Där finns mycket inspiration att hitta och många vackra inredningsdetaljer för hemmet. En favorit är deras olika porslin i gammaldags anda i pastellfärger som blekrosa, limegrön och blekgul.

En annan stor trend för i höst är fotoprintat, att trycka upp ett personligt fotografi på kuddfodralet, canvastavlan eller på tapeten. En sida vi hittat som gör riktigt snygga kuddfodral med personliga foton är smartphoto.se. Där kan du själv designa dina kuddfodral för att få ett personligt intryck på köks- eller vardagsrumssoffan.

 

 

Posted in Blogg, Hemmet | Kommentarer inaktiverade för Inredningstrender hösten 2013