Känn dig säker i ditt hem

Det är viktigt att känna sig säker i sitt hem! Alla fasar vi inför tanken på inbrottstjuvar som kan smyga sig in i hemmet när familjen är på semester, eller ännu värre… under natten när alla ligger till sängs! Inbrott är ingenting som idag är ovanligt. I bland annat Södra Järva har vart åttonde hem blivit utsatt för inbrott.

Det bästa sättet att skydda hemmet från ovälkomna gäster är att installera ett bra larmsystem. Om du funderar på att installera ett larm så kommer du ställas inför ett val mellan många typer av hemlarm och det är viktigt att välja det som passar bäst för just ditt behov. Dels finns larmsystem med abonnemang från diverse bevakningsfirmor som åtar sig att köra ut och kontrollera ditt hem eller sommarstuga när larmet går. Detta är ett vanligt alternativ för företag men kan bli väldigt dyrt för privatpersoner och oftast inte nödvändigt.

Företaget HomeAlarm har lösningar för larm med uppringning och SMS som alternativ till väktartjänst. HomeAlarms larmsystem HomeSecure finns i två modeller, BASIC och PRO. I båda larmsystemen kommer det att tjuta en siren och dina utvalda nummer kommer att ringas upp och skickas SMS till. Det är sedan upp till dig eller din granne att ringa polisen om det finns misstanke om brott. Ett bra sätt att undvika höga kostnader för utryckningar vid falsklarm. HomeSecure PRO är ett väldigt avancerat larm som förutom alla funktioner från BASIC också har en lättanvänd LCD-display, händelselogg, tvåvägskommunikation mellan sensorer och huvudenhet, möjlighet för anslutning till larmcentral samt fjärrstyrning via iPhone eller Android App.

HomeSecure PRO går att få som baspaket, huspaket, villapaket eller totallösning. Beroende på storleken på ditt hem och antal möjliga vägar in för inbrottstjuvar kan du behöva olika mängd sensorer. HomeSecure PRO är anpassningsbart och går alltid att byggas ut med extra sensorer.

Posted in Blogg | Kommentarer inaktiverade för Känn dig säker i ditt hem