4G-klocka till barnen i familjen

I ett allt tuffare samhälle kan det kännas nödvändigt att se till att dina barn är säkra och trygga när de är utanför hemmet. Förvisso har många barn idag en mobil, men det är också lätt att tappa den.

Då kan det vara smartare att satsa på att barnen i familjen får en 4G-klocka som fungerar som både GPS och mobil. Den är svårare att tappa bort när de leker på raster och fritid eftersom den sitter stadigt på armen. Något som även ger dig som förälder en större trygghet.

Fördelar med 4G-klockor

Det finns många fördelar med att köpa en smartklocka till ditt barn. Tack vare GPS:en i klockan har du som förälder koll på vad ditt barn befinner sig. Med en smartphone blir det ofta mycket spelande och surfande på sociala medier. Det slipper du om du köper smartklockor till barnen istället.

När du väljer klocka till barnen kan det vara bra att kontrollera att vissa funktioner finns. Bland annat att du kan ställa in säkerhetszoner och stör ej-funktion så att barnet kan ha klockan på sig i klassrummet

En smartklocka kan du vanligtvis köpa till en lägre kostnad än en smartphone och går smidigt att handla online. Det är en stor fördel, särskilt om du har flera barn att köpa till.

Posted in Blogg, Tips | Kommentarer inaktiverade för 4G-klocka till barnen i familjen