Fasaddekor och andra tips

fasaddekor_

Huset representerar oss som bor där, husets utsida bidrar till det första intrycket av oss. Därför är det trevligt att ha en välskött framsida som givetvis också bidrar till husets helhetsintryck.

Fasaddekor

Något som blivit allt mer populärt är att dekorera fasaden med husnummer-skyltar i alla möjliga former och färger, något som blir väldigt snyggt och för många fasader faktiskt pricken över i:et. Iögonfallande fasaddekor gör det också lättare för besökare att hitta till just ditt hus.

Unika skyltar

Ett företag som tagit fasta på intresset för fasaddekor är företaget Scandexpo som har ett gediget utbud av olika husnummer skyltar i alla möjliga former och färger, söker du efter den unika nummer skylten för just ditt hus så kan du enkelt  hitta den här. 

Fönsterspröjs

Det finns givetvis en uppsjö av tips och idéer på snabba, enkla och mindre kostsamma fasad förbättringar och många svenska hushåll väljer exempelvis att installera fönsterspröjs, något som verkligen ger huset stark karaktär. Är du intresserad av snygga, funktionella kvalitets spröjs till dina fönster så hittar du dem här.

Dekorera med växter och grönska

Den svenska sommaren tillåter oss också att dekorera våra framsidor med växter och blommor, något som inte bara är stämningshöjande utan också inbjudande. Idag finns det en uppsjö av stora växt grossister och det går att hitta fina, hållbara, och framförallt vackra växter till riktigt bra och pressade priser. Vad är mysigare än en lummig lund med färgglada växter, fruktträd och annan grönska, skapa din egen oas i sommar och njut av växternas ljuvlighet.

Posted in Blogg | Kommentarer inaktiverade för Fasaddekor och andra tips