Fixa till i sovrummet

Det är inte alltid man behöver totalrenovera för att skapa en förändring i ett rum. Det kanske är dags att fixa till sovrummet och få det så extra mysigt i detta rum? Släpp sargen och våga ta ut svängarna lite extra denna gång.

Beställ något nytt

Ta en runda på Internet och se om det är något av intresse som ska beställas. Det kanske är dags för en helt ny säng som ska ställas in och då är det lika bra att vänta tills denna kommit för att sängen är den mest centrala möbeln i sovrummet. Det finns en hel del sängar att välja på och se till att välja den som passar dig bäst. Du får utgå från denna när du inreder resten i rummet.

Påbörja förvandlingen

När din säng har kommit så kan du påbörja förvandlingen av ditt sovrum. Det första du bör göra är att helt tömma ditt sovrum på allt. På så vis så får du en bra möjlighet att skapa något nytt. Utgå från den säng som du köpt, färger och annat kan vara spännande att experimentera med. Accentfärger kan du ta i kuddar och sängöverkast. Det kan vara skönt att ha rätt så dova färger i sovrummet. Färger som grått, grönt och blått kan passa väldigt bra i ett sovrum.

Sov gott

Försök att få det så mysigt som möjligt i sovrummet. Mörkläggningsgardiner kanske inte är det mysigaste som man kan använda sig av i ett sovrum. Men det hjälper till att få det mycket mörkare på kvällen och när solen går upp på morgonen. Svenska sommarnätter kan många gånger vara ljusa. Vi hoppas att du får till en skön förändring i ditt sovrum och att du kommer sova gott i din nya säng och med din nya inredning.

Posted in Inredning, Renovering | Kommentarer inaktiverade för Fixa till i sovrummet