Födelsedag och ballonger till festligheterna

Ballonger piggar alltid upp festen och du behöver knappt någon mer dekoration för att det ska bli bra. Valmöjligheterna av olika ballonger är stor på till exempel ballongkungen.com, där det bara är att klicka in sig fram och välja det som passar födelsedagsbarnet.

Ballongens historia

Idag är ballongerna en del av festligheterna, vare sig det är en födelsedagsfest eller något annat vi firar. 1824 uppfann Michael Faraday ballongen för att kunna använda i labbet där han arbetade. Sedan dess har användningsområdet för ballonger ändrats och idag kan vi se dem lite överallt. Vanligaste sättet att fylla ballongen är genom helium eller att vi själva blåser upp dem. Det finns även annat du kan använda för att fylla ballongerna. Det kan vara rök, vatten eller sand. Många är vi som till exempel har lekt vattenkrig med ballonger.

Ballonger för olika tillfällen

Egentligen spelar det ingen roll vilken typ av festlighet det är, ballonger passar alltid. Någon kanske fyller år, eller så är det en babyshower, bröllopsfest eller något annat firande, varför inte en prideparad.

Vi tänker ofta att ballongerna ska vara på ett speciellt sätt, till exempel i en båge eller bara fast med snören. Du kan också placera ballongerna på exempelvis väggen med hjälp av tejp, för att vara mer unik med din dekoration.

Posted in Blogg, Tips | Kommentarer inaktiverade för Födelsedag och ballonger till festligheterna