För svala sköna kvällar på altanen

Även när de varmaste dagarna är förbi kan vi ändå få till mysiga sköna kvällar på altanen. Du kan fortfarande göra det mesta av din uteplats, trots att hösten börjar närma sig. Tricket är att se till att hålla den ljus och varm.

Lys upp höstkvällen

När dagarna börjar bli kortare får du själv stå för belysningen på din uteplats. En väl upplyst altan mitt i höstmörkret kan vara höjden av mys. Ljusslingor ger det där mjuka och atmosfäriska ljuset som passar perfekt utomhus. Du kan också komplettera med fina ljuslyktor, på bord, golv eller piedestal. Välj själv om du föredrar elektrisk eller levande ljus.

Håll dig varm när det börjar bli kallt

Kvällen blir inte särskilt trevlig om du sitter och fryser. Som tur är finns det ingenting mysigare än att kura ihop sig med en varm filt. Se bara till att du väljer en filt gjord av bra material. Ull är ett fint naturmaterial, med lång tradition av användning i Norden. En ullfilt håller dig varm, och är dessutom mjuk och skön. En filt kan också vara en fin inredningsdetalj. Mixa och matcha gärna olika färger och mönster. Här hittar du ett brett sortiment av ullfiltar av bra kvalitet.

Posted in Blogg, Inredning, Tips | Kommentarer inaktiverade för För svala sköna kvällar på altanen