Inredning med personlig touch

Vår inredning ska helst spegla vilka vi är. Det är ofta då vi känner oss som mest tillfreds i hemmet. Förr eller senare kommer de flesta av oss till en punkt där det blir dags att uppdatera inredningen och ge den en mer personlig känsla. Kanske består möblemanget hittills av ett hopplock från era tidigare hem? Eller att det är köpt i sin helhet från ett större lågprisvaruhus.

Exklusiv känsla

Du behöver antagligen inte byta ut hela din inredning för att skapa den förändring du är ute efter. Generellt sett blir resultatet ändå bäst när du kombinerar gammalt och nytt från olika varumärken. Ett tips är att investera i en eller ett fåtal möbler med lite mer exklusiv känsla till exempel från nätet. Det kan röra sig om bland annat en soffa eller ett köksbord.

Från tapetsering till dekoration

Innan du börjar placera ut dina nya och gamla möbler kan det vara en god idé att ta sig en titt på väggar, golv och tak. Finns det något rum du vill måla eller tapetsera om i när du ändå håller på? Ta gärna ett rum i taget för att känna in så att du blir nöjd. Därefter följer den kanske roligaste delen: att dekorera med accessoarer och andra objekt.

Posted in Blogg, Design, Hemmet, Inredning, Tips | Kommentarer inaktiverade för Inredning med personlig touch