Lev ut dina designdrömmar

Jag tror att det är många fler än jag som har suttit och skissat på en möbel som jag skulle vilja ha eller bygga. Oftast tar våra designdrömmar slut just där vid skissen. Vi vet ju inte hur vi ska kunna förverkliga vår dröm möbel eller var vi kan låta tillverka den.

Det finns ett företag som erbjuder skräddarsydda möbler efter kundens önskemål. Du kan hitta en massa former på olika möbler, titta här.  Men de små exempel bilderna ska du bara se som idéer eller exempel på vad som kan tillverkas. Det är bara din egen fantasi som sätter gräns för vad som är möjligt. Du har säker en massa skisser eller idéer på en soffa eller kanske en divan som bara vill förverkligas. Du kommer ju att bli ensam om möbeln eftersom det är din design. Hur många i din vänskapskrets är det som kan säga -Den soffan har jag designat!

Azdesign erbjuder också en massa olika textilier eller material som du kan välja för att klä in din möbel. Deras urval av textilier är valda för att även klara offentliga miljöer. Förutom tyger så erbjuder dom även konstläder och skinn. Alla material finns i ett stort urval av olika mönster och färger. Gå in på AZdesigns sida för att läsa mer om möjligheterna de erbjuder.

Ett alternativ till att designa en egen fåtölj eller soffa är att beställa en sänggavel efter dina egna mått och önskad beklädnad. Dom erbjuder vackra sänggavlar som du kan bestämma om du vill ha den slät eller om den ska ha knappar eller ett speciellt sytt mönster.

Fördelen med att måttbeställa en möbel är att du får en soffa eller annan möbel som kommer att passa till ditt rum. Om du har ett stort rum med en takhöjd på över 3 m eller ett rum på minst 50 kvm så kan en soffa se väldigt liten ut i sammanhanget. Om du har ett rum typ tornrum eller ett rum som inte har rätvinkliga hörn så är det perfekt att ändå kunna få en soffa som passar längs väggen utan att det bildas konstiga tomma ytor.

Posted in Blogg, Design | Kommentarer inaktiverade för Lev ut dina designdrömmar