Lyfta badrummet till nya höjder

badrum_396818590

Badrummet är ett av de rum många tittar väldigt noga på när det kommer till villa- och lägenhetsköp. Man vill ju att detta rum ska kännas fräscht och fint då målet med rummet på många sätt är att rengöra sig själv. Men även om det är vackert i sin grund när man köper det finns det ändå mycket man kan göra för att förbättra badrummet ännu mer.

Inslag av färger

Medan åsikterna kan gå isär om det är snyggare men en mer klinisk look i badrummet är något med ombonat, kan nog alla hålla med om att åtminstone någon liten färgklick tillsammans med det traditionellt vita verkligen kan vara snyggt. Ett enkelt sätt att göra detta är att köpa lite färgglada handdukar eller byta ut duschdraperiet.

Nytt kakel

En mer omfattande lösning är så klart att byta ut kaklet i badrummet. Detta är helt klart det som sätter grunden för badrummets utseende. Ett nytt kakel kan få nästan vilket badrum som helst att se fräscht ut. Så klart betyder ju detta ganska mycket arbete, och det gäller att ha bra koll på alla delar av badrumsrenoveringar.

Ta in växter

Gillar man att dekorera hemmet med växter finns det ingen anledning till varför man inte kan göra detta i badrummet också. Det finns många växter som kan trivas riktigt bra i en mer fuktig miljö och med mindre solsken. Badrummet kommer snabbt få en härlig doft och kännas riktigt ombonat.

Posted in Blogg, Design, Hemmet, Inredning, Tips | Kommentarer inaktiverade för Lyfta badrummet till nya höjder