Ogillar du reklam i brevlådan – sätt upp en skylt

Det finns många som inte tycker om att få reklam i brevlådan. De föredrar att bara viktig post som räkningar och brev kommer fram.

Om du känner att reklamen i brevlådan är jobbig kan du sätta upp en skylt där det står ”Ingen reklam tack”. Det brukar brevbäraren respektera och lägger då ingen reklam i din brevlåda, bara den viktigaste posten.

När du sätter upp en skylt om att du inte vill ha reklam bidrar du även på ett sätt till att vårda miljön, då de flesta bara läser igenom reklambladet och kastar det. Det betyder att när fler och fler inte tar emot reklam så tillverkar företagen inte lika mycket reklamblad. Det minskar då mängden pappersskräp.

Specialdesignad skylt

Du kanske känner att bara skriva ”Ingen reklam tack” på en bit papper med en tuschpenna och tejpa fast den på brevlådan inte är snyggt nog. Då vill du kanske ha en specialdesignad skylt. Du kan beställa en med ett snyggt typsnitt med din favoritfärg och något roligt mönster som bakgrund. Beställ på nätet för din perfekta skylt i plast, trä, akryl eller aluminium. Du kan till och med specialbeställa ett klistermärke med någon rolig design om det är mer i din stil.

Posted in Tips | Kommentarer inaktiverade för Ogillar du reklam i brevlådan – sätt upp en skylt