Så gör du festen extra minnesvärd

Om du planerar inför en fest eller ett barnkalas finns det flera saker du kan göra för att festen ska bli något som deltagarna sent ska glömma. I det här inlägget får du några tips på hur du med enkla medel kan göra festen mer minnesvärd.

Skaffa bra dekorationer

Oavsett om du ska ha festen i en lokal eller hemma så kan du omvandla rummet genom att använda dekorationer. När du har dekorerat med festliga dekorationer höjs stämningen rejält och både du och dina gäster kommer i feststämning. Därför kan det vara en bra idé att köpa festligt pynt. Du kan till exempel checka in här för att komma till en butik på nätet som har massor med bra pynt. Det finns allt från ballonger i olika färger, serpentiner, konfettikanoner och dekorationer du fäster på väggen.

Ha ett tema på festen

Ett annat bra sätt för att få festen att sticka ut i mängden är att ha ett tema. Det finns otroligt många olika teman att välja bland och det gör festen lite roligare om deltagarna har klätt sig efter temat. Du kan till exempel ha en maskerad där du och gästerna kan ha valfri utklädnad. Men det kan också vara något mer specifikt såsom 80-tal eller gatsby.

Posted in Tips | Kommentarer inaktiverade för Så gör du festen extra minnesvärd