Tänk på förvaringen i varje rum

Förvaring är en central del av i stort sett varje rum i hemmet. Allt från kök och badrum till vardagsrum och sovrum behöver bra och smidiga förvaringsmöjligheter. Och det skadar ju aldrig om de dessutom är snygga.

Håll designen i åtanke

När man talar om förvaring är det ofta den praktiska aspekten som kommer på tal. Hur mycket plats tar den och hur mycket får plats i den? Och vi vill självfallet inte antyda att det skulle vara oviktigt när det kommer till att köpa en eller annan förvaringslösning till hemmet. Men du kommer också göra din inredning en tjänst om du även tänker på hur väl det passar in med resten av rummet. Och det är faktiskt inte svårt att hitta förvaring med snygg design för både små och stora saker.

Använd väggutrymmet

Ett rum har begränsat med användbar yta i alla dimensioner, men vi lägger oftast större vikt på just golvytan vi har tillgängligt. Av denna anledning kan det många gånger vara en bra idé att tänka på hur du kan få upp förvaringen på väggen. Att bara sätta upp ett par hyllmetrar kan göra riktigt stor skillnad och låta dig använda golvytan till mycket annat.

Öppen förvaring gör rummet mer luftigt

Om du fyller upp ditt hem med lådor, skåp, byråer och annat med sluten förvaring kan du ofta få rummet att kännas mindre än det egentligen är. Att byta ut en eller annan förvaringsmöbel mot något med mer öppen förvaring kan få denna känsla att försvinna, eller åtminstone minska.

Posted in Blogg, Design, Hemmet, Inredning, Tips | Kommentarer inaktiverade för Tänk på förvaringen i varje rum